Betrouwbaar cryptocurrency kopen

Voorstanders van cryptocurrency in India werden gesteund door de beslissing van het Hooggerechtshof op 4 maart, toen de toprechter een verbod op cryptocurrencies vernietigde dat de Reserve Bank of India (RBI) in 2018 had ingevoerd. Het besluit veroorzaakte veel enthousiasme bij Indiase en buitenlandse investeerders . De hoop moet echter van korte duur zijn voor India, aangezien de centrale regering nu van plan is een wet in te voeren om cryptocurrencies te verbieden

Met doordachte input van zowel de private als de publieke sector kunnen Indiase beleidsmakers het voortouw nemen om duidelijke regelgevingsrichtlijnen te bieden die deze risico’s kunnen beheren en beperken, en uiteindelijk Indiase bedrijven, ondernemers, innovators en consumenten helpen om te profiteren van blockchain-technologieën en digitale activa in veilige en zinvolle manieren. Crypto kopen is nu ook veilig.

Momenteel in conceptvorm zal deze wet elk direct of indirect gebruik van cryptocurrency verbieden en bestraffen. Na de raadplegingen moet het ontwerp voor definitieve beoordeling naar het Parlement worden gestuurd.

Bitmex platform voor crypto kopen

Na de beslissing van de RBI in april 2018 verslikte het ecosysteem van virtuele valuta in het land zich bijna, wat leidde tot verschillende uitwisselingen, waaronder prominente zoals Koinex en Zebpay, het sluiten van een winkel of het verplaatsen van basis.

Het nieuws over het verbieden van Cryptocurrencies leidde echter tot bezorgdheid bij cryptobedrijven, met vragen als: waarom kan cryptocurrency niet worden gereguleerd in plaats van ‘verboden’ in het land en ten tweede waarom India niet kon doen wat andere landen, zoals de VS, doen bij het reguleren van Cryptocurrencies. Bitmex platform is zeer druk.

Het handelsvolume op het in Mumbai gevestigde WazirX, een van de toonaangevende crypto-uitwisselingen van India, dat in november vorig jaar werd overgenomen door de wereldwijde beurs Binance, steeg in maart en april respectievelijk 400% en 270% maand op maand. Nazal Shetty, oprichter en CEO van WazirX, zei dat het bedrijf ook een stijging ziet in nieuwe aanmeldingen en actieve gebruikers.

Op Bengaluru gebaseerde crypto exchange startup Tradehorn heeft zojuist aangekondigd dat het in juni 2020 een nieuw cryptocurrency exchange platform genaamd ‘Tradehorn’ voor Indiase gebruikers zal lanceren. De gebruikers mochten handelen, storten en opnemen in Indiase roepies