Goede producten online bestellen

Naast dat klanten 24/7 kunnen bestellen, maakt online bestellen het voor bakkerijen gemakkelijker om hun bestellingen te beheren en op de vraag te reageren.
Bovendien hoeven klanten niet in de rij te staan; Bij aankomst in de bakkerij zullen klanten hun bestelnummer tonen, hun goederen tijdig ophalen – alle betalingen worden digitaal beheerd, wat zal helpen bij het handhaven van hygiënemaatregelen en sociale afstand. https://www.10beste.com is handig.

Gemakkelijk de beste producten online bestellen

Om de bakkerijen zo snel mogelijk te ondersteunen, helpen Puratos ‘digitale experts van Bakeronline vanaf deze week bakkerijen bij het creëren van hun webwinkels via een gepersonaliseerde webshop met een assortiment van 20 producten, met online betalingsmethoden en een gepersonaliseerde instore communicatiekit voor optimaal gebruik door de klant. .ereader is leuk.

Vanaf deze week laten Puratos en Bakeronline bedrijven toe om hun online webshopplatform gratis te lanceren. Dit ondersteunt de inspanningen van regeringen om de verspreiding van de virusuitbraak te bestrijden en helpt klanten in opsluiting om toegang te blijven houden tot voedzaam en gezond voedsel.

De covid-19-crisis vormt een uitdagende situatie voor bakkers. Naar aanleiding van aanbevelingen van de regering om bijeenkomsten te verminderen en sociale afstand te nemen om het virus te bestrijden, is de toegang tot winkels ernstig beperkt. Dit betekent dat bakkerijen met beperkte middelen werken, hun gebruikelijke processen aanpassen en hun hygiënecriteria versterken.

Om te voldoen aan de aanbevelingen van ambtenaren, zoeken klanten naar nieuwe manieren om online te bestellen en te betalen en minder tijd in de winkel door te brengen. Om dit aan te pakken bieden Puratos en Bakeronline hun ondersteuning aan bakkerijen die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een webshop, wat vaak een ingewikkeld en tijdrovend proces kan zijn.