Verkoop van aandelen door Dollarama Insiders

Dollarama Inc. (TSX: DOL) (“Dollarama” of de “Corporation”) heeft vandaag aangekondigd dat drie insiders, namelijk GRI Investments Inc., een privébedrijf gecontroleerd door de familie Rossy, The Rossy Foundation en Neil Rossy zijn overeengekomen om respectievelijk 618.369, 1.205.066 en 376.565 gewone aandelen Dollarama te verkopen in bloktransacties aan een financiële instelling, die samen 2.200.000 gewone aandelen Dollarama vertegenwoordigen.

 

Zodra de transacties zijn afgewikkeld, zal GRI Investments Inc. 3.646.245 gewone aandelen houden, The Rossy Foundation 7.127.657 gewone aandelen en Neil Rossy zal persoonlijk 2.313.183 gewone aandelen houden (naast 384.000 verworven en uitoefenbare opties), die in totaal vertegenwoordigen 13.087.085 gewone aandelen of ongeveer 4,2% van het totale aantal uitgegeven en uitstaande gewone aandelen van de Vennootschap. Koers ASML aandelen zijn verkocht.

 

De opbrengst van de verkoop van aandelen door The Rossy Foundation zal worden gebruikt om bestaande toezeggingen aan liefdadigheidsorganisaties te financieren. De beslissing van GRI Investments Inc. en Neil Rossy om een ​​deel van hun belang in Dollarama te verkopen, werd genomen met het oog op financiële diversificatie. De transacties zullen naar verwachting op of rond 12 april 2021 worden afgerond.

 

 

Over Dollarama

 

Dollarama is een erkende Canadese waarde-retailer die een breed assortiment aan verbruiksartikelen, algemene koopwaar en seizoensartikelen aanbiedt, zowel in de winkel als online. Onze 1.356 locaties in Canada bieden klanten aantrekkelijke waarde op handige locaties, waaronder grootstedelijke gebieden, middelgrote steden en kleine steden. Bepaalde producten zijn ook verkrijgbaar, alleen in het volledige doosje, via onze online winkel op www.dollarama.com. Onze kwaliteitsproducten worden verkocht tegen geselecteerde, vaste prijzen tot $ 4,00.

 

Dollarama bezit ook een belang van 50,1% in Dollarcity, een groeiende Latijns-Amerikaanse value retailer. Dollarcity biedt een breed assortiment verbruiksartikelen, algemene handelswaar en seizoensartikelen tegen geselecteerde, vaste prijzen tot US $ 3,00 (of het equivalent in lokale valuta) in El Salvador en Guatemala en tot het equivalent van US $ 4,00 in lokale valuta in Colombia via zijn 264 gunstig gelegen winkels. Tesla aandeel koers bekijken

 

Over de Rossy Foundation

 

De Rossy Foundation is een in Montreal gevestigde particuliere stichting die werd opgericht in 2004. Haar missie is bij te dragen aan het maatschappelijk middenveld en het leven van Canadezen te verbeteren met een focus op kankerzorg, geestelijke gezondheid, maatschappelijke betrokkenheid, onderwijs en kunst. Het zet zich in om de levendigheid van Montreal te ondersteunen en financiert ook liefdadigheidsorganisaties in heel Canada en internationaal binnen zijn aandachtsgebieden.